Natalie Bergqvist – Yvonne Ryding och Kjell Bergqvists dotter har blivit vuxen

Natalie Bergqvist är dotter till Yvonne Ryding och Kjell Bergqvist. Yvonne Ryding är som många vet en av våra mest framgångsrika skönhetsdrottningar. Kjell Bergqvist är också ett välkänt namn som skådespelare inom både film och teater. Nathalie Bergqvist är född 1994 och har alltså hunnit bli hela 29 år. Hon har en äldre syster som heter Sandra Bergqvist. 

Snabba fakta om Nathalie Bergqvist

När är Nathalie Bergqvist född?Nathalie Bergqvist är född 1994
Hur lång är Nathalie Bergqvist? Nathalie Bergqvist är 174 cm lång
Vilka språk talar Nathalie Bergqvist? Nathalie Bergqvist talar svenska och engelska
Vilken ögon- och hårfärg har Nathalie Bergqvist? Nathalie Bergqvist har blågröna ögon och brunt hår

Nathalie Bergqvist har valt att satsa på musiken och skådespeleri

Det verkar som att båda systrarna Bergqvist valt att gå i sina föräldrars fotspår, i alla fall delvis. Sandra Bergqvist har utbildat sig till makeupartist och där kanske man kan ana inflytande från mamma Yvonne Rydings skönhetsintresse. Nathalie Bergqvist har valt att utbilda sig inom musik och skådespeleri, vilket ju ligger väldigt nära pappa Kjell Bergqvists karriärval. Hon har dessutom arbetat ihop med pappa. När Kjell Bergqvist spelade huvudrollen i C Mores och TV4:s serie Bäckström hade Nathalie Bergqvist skrivit signaturlåten till serien. 

Nathalie Bergqvist har även själv fått möjlighet att spela i en TV-serie. Under 2021 hade hon en roll i serien Lyckoviken. Hon har också deltagit i teateruppsättningar och flera musikvideor. 

Nathalie Bergqvist och hennes syster kan ha inspirerats av mamma Yvonne Ryding och pappa Kjell Bergqvist

Som sagt så verkar både Nathalie Bergqvist och hennes syster ha hämtat en hel del inspiration från sina föräldrar när de gjort sina karriärval, men det innebär förstås inte att de inte är självständiga kvinnor med egna liv. Så framgångsrika och aktiva föräldrar måste så klart göra intryck på barnen. 

Yvonne Ryding var en sportintresserad undersköterska när hon anmälde sig till en luciatävling i tidningen Veckorevyn och utsågs till Sveriges Lucia 1983. Året efter vann hon Fröken Sverige, fick tävla i Miss Universum och vann. Yvonne Ryding har varit programledare, lanserat sin egen hudvårdsserie och skrivit en bok om skönhetsvård. Det är inte svårt att tänka sig att Yvonne Ryding har inspirerat äldsta dottern att intressera sig för makeup. Inte heller ligger det långt borta att föreställa sig att Nathalie Bergqvist har influerats av Kjell Bergqvist gedigna karriär med filmer som Den demokratiske terroristen, Mannen på balkongen och Bröllopsfotografen. 

Det finns fler än vår Nathalie Bergqvist på instagram, bloggar och i andra sociala medier

Nathalie Bergqvist är inte något unikt namn och Yvonne Ryding och Kjell Bergqvists dotter ska inte blandas ihop med andra personer med liknande namn. Söker man på Nathalie Bergqvist kan man få upp flera personer: 

  • Det finns en Nathalie Bergqvist i Nyköping som är utbildad inom dans och undervisar i zumba fitness. 
  • Nathalie Bergqvist i Göteborg sysslar med löpning och är grundare av Varje Steg. Hon är certifierad löpcoach och rörelsecoach samt föreläser om Smärtfri löpning.
  • Man kan också ramla över en lite äldre, nu till synes nedlagd, blogg på Nouw/Nattstad, som drivs av en hästintresserad Nathalie Bergqvist från Mellerud. Hon tävlar, eller tävlade kanske med tanke på att senaste inlägget är från 2017, på elitnivå inom hoppning

Detta är några av de Nathalie Bergqvist som går att hitta med en enkel sökning.  I hela Sverige finns det 23 personer som stavar sitt namn på samma sätt som den Nathalie Bergqvist som den här artikeln handlar om. Tar man med likartade stavningar av namnet Nathalie Bergqvist blir det såklart ännu fler och de bor över hela landet från Lund och Helsingborg till Falun och Sundsvall. Yvonne Ryding och Kjell Bergqvists dotter delar kanske namn med många, men har man driv och ambition behöver man inget unikt namn för att stå ut från mängden. 

Relaterade inlägg