Victor de Almeida –programledare och Youtube-profil

Victor de Almeida, född 1974, är främst känd som programledare för sitt populära Youtube-program Dialogiskt, där han intervjuar kändisar, gängkriminella och andra profiler. Han föddes på Cap Verde och kom till Sverige som 5-åring, och växte upp i Nacka med sina föräldrar. Han levde som heroinmissbrukare i 20 år innan han blev helt drogfri. 

Korta fakta om Victor de Almeida:

Fullständigt namnVictor de Almeida
Känd förProgramledare, Youtuber. 
ÅlderFödd 1974, alltså 48 år gammal
LängdOkänt
Bor iStockholm
NummerVictor de Almeidas telefonnummer är svårt att hitta på nätet

Victor de Almeida biografi

Victor de Almeida föddes på Cap Verde år 1974, där han har sitt ursprung, och flyttade till Sverige när han var 5 år gammal. Han och hans familj bosatte sig i Nacka utanför Stockholm. Han har berättat att han hade en väldigt bra uppväxt och omgivning, förutom det att hans pappa växlade mellan att vara nykter och att dricka i perioder. 

Han var bland annat intresserad av teater, sport och musik. När han var kring 14 år började han söka sig bort från Nacka och hänga i Kungsträdgården istället. Han och hans gäng hade även kommit in på den kriminella banan med bilstölder och inbrott, och han började röka hasch. Han kom snart in på kriminalvårdens anstalter och fängelser över hela landet då han blev dömd för inbrott, förmögenhetsbrott och bilstölder. I samma veva fick han en dotter och bildade familj. 

När han var 28 år försökte han för första gången behandlas för sitt drogmissbruk vilket han lyckades med. Han fick sedan ett återfall och kom in i ett heroinmissbruk. Då var han i 30-årsåldern och hade arbetat yttest lite i sitt liv. Efter flera års periodvis missbruk lyckades han till slut bli ren och i dag jobbar han med sitt Youtube-program Dialogiskt som har blivit väldigt framgångsrikt och han är även terapeut. 

Officiellt om Victor de Almeida 

Det finns en del trådar om honom på Flashback. På Hitta kan man få reda på följande om Victor de Almeida:

  • Hans fullständiga namn är Victor De Almeida Mendonca
  • Hans födelsedag är den 22 oktober
  • Victor bor ensam i lägenheten på 28 kvm
  • Enligt Biluppgifter.se äger Victor inget fordon
  • Victor sitter i en bolagsstyrelse, Äppelhagen AB
  • Victor de Almeida har ingen egen sida på Wikipedia 

Joakim Lamotte vs Victor de Almeida

I november 2021 möttes Joakim Lamotte och Victor de Almeida i en thaiboxningsmatch på Bulldog Fight Night 9. Efter tre ronder var det Joakim Lamotte som stod som slutgiltig segrare med siffrorna 30–27 från samtliga domare. 

Victor de Almeidas dotter 

Victor de Almeida har en dotter som heter Melissa de Almeida. I november 2020 stod det om henne i Expressen då hon fick fem knivhugg i ansiktet när hon var på en fest med sina vänner. Hon hade då varit på en fest i Bromma. Hon fick sammanlagt sy runt 40 stygn för de skador hon fick och blev utskriven från sjukhuset dagen efter. Hon sa i artikeln att händelsen var polisanmäld och polisen hade bekräftat att det fanns en anmälan om hur misshandeln gick till.

Relaterade inlägg